Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

dolch

14. 6. 2012 17:08
A kdo tenhle článek vlastně psal?

Stojí v něm: "... podle senátora Jonáše ..." - to vy takhle hezky dáváte odkazy sám na sebe, nebo máme v senátu víc Jonášů?

0 0
možnosti
K

karelman

2. 6. 2012 7:24
Víťo, ale tobě stejně jde jen o zastávku v Dukovanech, že ?

0 0
možnosti
V

v.jonas

14. 6. 2012 16:22
Re: Víťo, ale tobě stejně jde jen o zastávku v Dukovanech, že ?

Možná o nějakou místní turistickou lokálku.VRTka v dohledné budoucnosti určitě jen na Brno a třeba Ostravu.Víťa Jonáš

0 0
možnosti
R

Roman37c

1. 6. 2012 21:56
Ale jo,

vysokorychlostní trať přes Třebíč možná jednou povede. Bude spojovat třeba Vídeň s Berlínem. Obávám se ale že regionu kromě hluku nic významného nepřinese. Snad si nemyslíte že by byť některé spoje v Třebíči zastavovaly. Za další. Vysokorychlostní železnice se budují na speciálním tělese. Nedokážu si představit že by po stejné trati jezdilo všechno. Vaše naivita je vážně úsměvná.

3 0
možnosti
V

v.jonas

14. 6. 2012 16:16
Re: Ale jo,

Romane,určitě nejsem naivní. Na trati nebude jezdit  opravdu všechno.Myslím tím těžkou nákladní dopravu.Chápu vaše obavy,které pramení  z  neznalosti řešení vysokorychlostních tratí  v  EU a ČR,  a proto nabízím seri'ozní diskusi.Jelikož jsem členem senátního podvýboru pro dopravu,který se touto problemetikou intenzivně zabývá, mám mnoho dokumentů a argumentů ve prospěch"VRTKY" na našem území.Očekávám váš návrh,kdy se sejdeme,nebo sdělení adresy kam mám informace zaslat.Jonáš

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Bydlím v Dukovanech vedle jaderné elektrárny. Od počátku její výstavby ji sleduji. V současné době jsem zástupcem jaderné veřejnosti a předsedou Energetického Třebíčska. Před tím jsem byl senátorem a starostou Dukovan.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky