Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kitten

20. 9. 2012 16:39
Optimismus je jen nedostatek informací

Ani krmivo pro vašeho psa už zdaleka nemusí být v pořádku, kontrolují se jen některé. Koupíte-li jakoukoliv značku (bez ohledu na cenu) s označením Vyrobeno v EU, donesete si domů obvykle polskou náhražkovou konzervovanou hmotu.Nenechte se zmýlit, i když má na pytli tradiční kdysi kvalitní značku, třeba i americkou, dnes koupenou řetězci. Kontrolní systém pracuje tak, že se kontrole kvality a platbě české DPH dokáže každý EU výrobce vyhnout. Kontrolují se jen české výrobky a výrobky dovezené ze zámoří. Celníci na kontrolu dovozu rezignovali, stejně jako u jiných potravin.

0 0
možnosti
MH

other_side

20. 9. 2012 8:47
myslím je trochu jinde

lidé, alespoň v čr se málo nebo vůbec zajímají co se děje kolem nich. Kdyby nebylo lačných lidí po zisku a "slepých" lidí tak se metylka tak daleko nedostane a skončí v zárodku. To samé málo kvalitní potraviny z náhražek, lidi čekají v pultu se sýry to nejlepší, prostě automaticky, nepřipouští si, že by tam mohli koupit za polovic úplně brutálně nekvalitní sýr. Prostě automaticky berou, že to za ně někdo vyřešil, a když ne tak jsou překvapeni. Stát nemá být hlídač každého znás, ale má usměrňovat, kontrolovat a hlavně osvětlovat. Takže až někdo z vás zjistí, že někdo šidí, tak ho prostě udejte, vím že to zní divně, ale je to přeci v zájmu nás všech, přště se můžete otrávit třeba vy.

0 0
možnosti
MH

other_side

20. 9. 2012 8:50
Re: myslím je trochu jinde

v nadpisu mi chybí slovo "že problém" dáno pomalým netem v odlehlém místě a mým rychlým psaním

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

20. 9. 2012 8:44
Malý paradox

Bude se sledovat líh. Přitom naopak metylalkohol by stačilo označit jako zvlášť nebezpečný jed, který podléhá přísné evidenci. Ale proč to dělat jednoduše...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS